Vieraile

Vieraile

Missä se Cirko on?

Osoite
Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 8, Kojehuone)
00540 Helsinki

Postiosoite: Kaasutehtaankatu 1/4

Cirko sijaitsee Helsingin Suvilahdessa. Suvilahteen on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Voit joko ottaa Metron Kalasatamaan, josta on noin kolmen minuutin kävelymatka Suvilahteen, tai Sörnäisiin, josta talsit noin 10 minuuttia.

Bussit 16 ja 55 Pysähtyvät Sörnäisten rantatielle, josta kävelet Cirkolle kahdessa minuutissa.

Suvilahteen pääset näppärästi myös pyöräillen ja sisäänkäyntimme edestä löydät pyörätelineen.

Saavutettavuus & esteettömyys

Toiminnassamme huomioimme saavutettavuuden. Pyrimme järjestämään paljon suomenkielistä puhetta sisältäviin esityksiin englanninkielisen tekstityksen.

Saleihin on esteetön pääsy hissillä. Näytöksissämme on kaksi pyörätuolipaikkaa. Avustaja pääsee maksutta näytöksiimme. Pyörätuolipaikan voit varata olemalla yhteydessä liput@cirko.fi. Esteettömät wc-tilamme sijaitsevat aulabaarin yhteydessä ensimmäisessä kerroksessa.

Turvallisemman tilan periaatteet

  • Cirko on syrjinnästä vapaa alue. Olemme kaikki yhdenvertaisia keskenämme ja sanomme ei rasismille, seksismille, homo- ja transfobialle, cisseksismille, ableismille jne.).
  • Älä oleta muiden sukupuolta, taustaa, seksuaalisuutta, toimintakykyä tai varallisuutta. Jokaisella on itsemääräämisoikeus.
  • Kunnioita muiden fyysisiä ja psyykkisiä rajoja. Hanki aina sanallinen tai muutoin varma suostumus ennen kuin kosketat toista.
  • Kunnioita ja kuuntele muita. Puutu asiattomaan käytökseen.
  • Tiedosta omat oletuksesi: puhu omista kokemuksistasi, älä muiden puolesta.
  • Pyri tunnistamaan valta-asemasi suhteessa muihin ja toimi se tiedostaen.
  • Ota vastuu toiminnastasi. Hyväksy virheet ja erimielisyydet.
  • Anna tilaa. Pyri siihen, että kaikki näkevät ja kuulevat esiintyjät.
  • Jos otat valokuvia, varmista, että se sopii kaikille kuvassa näkyville.
  • Jos koet uhkaa, ahdistelua, syrjintää tai tilanne tuntuu epämukavalta, ota yhteys henkilökuntaan.

Saapuminen ja pysäköinti

Cirkon ovet ovat avoinna tuntia ennen esitystä. Näytäntömme alkavat lipussa mainittuna ajankohtana, eikä myöhästyneitä päästetään katsomoon.

Helpoiten saavut Cirkoon julkisilla liikennevälineillä tai pyörällä. Cirko on aivan Kalasataman metroaseman vieressä, parisataa metriä lounaaseen. Bussilla lähimmät pysäkit ovat Suvilahti ja Kalasatama (M). Taksilla saapuessasi osoite on Kaasutehtaankatu 1, rakennus 8.

Suvilahden alueella on noin 150 pysäköintipaikkaa. Parkkikiekolla kaikille on kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Tämän jälkeen taksa on 2 €/h. Suvilahden alueella on kuusi invapysäköintipaikkaa sekä kaksi sähköauton nopeaa latauspistettä.

Tavarantoimitus

Lastausovemme sijaitsee rakennus 8:n Kalasataman puolella (itäseinä).