Tilat ja vuokraus

Tilat ja vuokraus

Suvilahden entisen voimala-alueen kojehuoneena aiemmin toiminut Cirko tarjoaa tapahtumille rosoista teollisuustunnelmaa. Vuonna 1910 rakennettu, Cirkolle peruskorjattu rakennus ja sen kaksi salia mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet ja tuotannot.

Maneesi

Cirkon Maneesi-sali tarjoaa rouheaa jälkiteollista estetiikka tapahtumallesi Suvilahdesta hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Maneesin maksimikapasiteetti on 250 henkeä. Maneesi on rekisteröity anniskelutilaksi.

Anniskelu ja catering on mahdollista toteuttaa yhteistyössä Cirkon alakerran ravintolan Peloton Cycling Eateryn kanssa. Halutessanne voitte myös järjestää oman anniskelun ja cateringin.

Salin suuret ikkunat voidaan pitää auki tai tehdä tilasta halutessasi esim. black box. Tilassa on sähkökeskukset tapahtumakäyttöön ja katossa valmis, moottoreilla laskeutuva trussirakenne. Tila vuorataan tyhjänä ilman tapahtumatekniikkaa tai kalusteita. Voit tuoda tilaan oman valo- ja äänikaluston, kalusteet ja somisteet, tai voimme suunnitella juhlasi yhteistyössä.

Vuokraamme Maneesia vuorokauden blokeissa. Vuokra-ajan tulee sisältää rakennus, tapahtuma, purku ja siivous. Tiloja vuokrataan vain y-tunnuksen omaaville tahoille.

Kojeuhone (Rakennus 8)

Pinta-ala: 300 m2
Maksimikapasiteetti: 250 henkeä
Vapaa korkeus: 7 m
Leveys: 14,9 m
Syvyys 19,8 m

Lataa Maneesin pohjapiirustus.

Maneesi, kuva: Tero Ahonen.

Maneesi, kuva: Tero Ahonen.

Maneesi, kuva: Tero Ahonen.

Solmu

Satunnaisesti vuokrattavissa on myös Solmu-sali. Solmu on 213 m2 auditorio, jossa on 130-paikkainen teleskooppikatsomo. Katsomo on myös mahdollista liu’uttaa kiinni, jolloin tilan maksimikapasiteetti on 200 henkeä. Solmu-sali on varustettu pimennysverhoilla sekä kattavalla teatteritekniikalla. Katossa, lattiassa ja seinissä on runsaasti kiinnityspisteitä.

Esiintymistilan mitat, kun katsomo on auki:

Vapaa korkeus: 5,8 m
Leveys: 9,5 m
Syvyys 10,5 m

Lataa Solmun pohjapiirustus

Solmu, kuva: Tero Ahonen.

Solmu, kuva: Tero Ahonen.

Solmu, kuva: Tero Ahonen.

Vuokraus

Kysy tarjousta myynti@cirko.fi.

Tekniikka

Solmu-salissa on kattava esitystekniikka valoista ääneen ja videoon.

Maneesi-sali vuokrataan tyhjänä tilana ilman esitystekniikkaa.

Catering

Cirkon tiloihin voi tuoda oman cateringin.