HANKKEET JA VERKOSTOT: Jotain on tulossa

Taiteilija yhteisön vahvistajana on Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksen, Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen ja Setlementtiasunnot Oy:n yhteinen hanke. Asukkaille avoimissa tapaamisissa työskennellään taiteilijoiden kanssa työpajoissa, joita toteutetaan asukkaiden ehdoilla. Hankkeen neljä taiteilijaa ovat sirkuksen, teatterin ja musiikin ammattilaisia.

On marraskuu ja Taiteilija yhteisön vahvistajana-hanke on loppumetreillä. Olemme käyneet Viikin, Malmin ja Alppikylän taloissa viimeiset kerrat ja saaneet nähdä vielä viimeisiä esityksellisiä helmiä talojen asukastiloissa. Kuitenkin edessä on vielä jotain suurta, nimittäin Kaiken kansan juhlapäivät starttaavat Malmitalossa tiistaina 27.11. klo 12:00 ja jatkuvat lauantaille asti!

Kaiken kansan juhlapäivät on pitkän, jo huhtikuussa aloitetun, prosessin lopputulema.
Luvassa on työpajoja, pelailua ja tanssia. Setlementtiasuntojen yhteisöjen mielikuvitus on nähtävänä ja kuultavana mm. tekstien, kuvien ja hattutanssien muodossa. Samalla jokainen on tervetullut tutustumaan siihen, mitä yhteisötaide voi olla. Kaiken kansan juhlapäiviä voi sanoa tekijöidensä näköiseksi.

Jo ajatus siitä, miten ensiviikolla pääsee hetkeksi takaisin kesään, lämmittää mieltä. Teatteri, sirkus ja musiikki ovat portteja kyläjuhlaan, jossa leikkimielellä, huumorilla ja halulla tutustua naapurustoon on paikkansa.

Nähdään juhlapäivillä!

Uuden sirkuksen keskus ry on toiminut suomalaisen nykysirkuksen edistäjänä ja kehittäjänä jo vuodesta 2002.

Kaasutehtaankatu 1 (Rakennus 8, Kojehuone)
00540 Helsinki

Postiosoite: Kaasutehtaankatu 1/4
Sähköposti: cirko@cirko.fi

Tilaa uutiskirje