Ruokateatteri: PIDOT!

Ruokateatteri: PIDOT!

Keskitalven kuumin ja rasvaisin kabaree nyt Helsingissä

Ruokateatteri yhdistää illallisen ja esityksen täysin uudella tavalla. Rennon illanvieton aikana seuraat esitystä, syöt viiden ruokalajin menun ja nautit keskustelusta ystäviesi kanssa yhteisessä pöydässä.

PIDOT! tarjoaa eksoottisia tanssinumeroita, lievästä täydelliseen vaihtelevaa todellisuuspakoa – ja kinkkubingon. Kaheliksi yltyvissä pidoissa tanssitaan ruokasuhteiden tunnekylläisessä maastossa. Kabaree grillaa ja valelee usein vinoutunutta asennettamme syömisen perustarpeeseen.

Kohtaamme Vuoden Valittajan, tutustumme tillilihan itsetuntoon ja gastro-paranormaaleihin ilmiöihin. Esitys pyrkii tunnistamaan alakuloisuuden syntyprosessin ja korjaa parhaansa mukaan sen, mitä korjattavissa on. Se härvää riskiä kaihtamatta esiintyjän ja katsojan välisen vuorovaikutuksen rajoilla laulun, tanssin ja teatterin keinoin.

Pitojen ruoka

Pitojen ruoka kannetaan esityksen lomassa pöytiin isoilla vadeilla, höyryävänä ja tuoksuvana yhdessä jaettavaksi ja koettavaksi. Vieraille tarjoillaan viiden ruokalajin menu, muun muassa merellisiä kääröjä, glaseerattuja kanankoipia sekä churroja kuuman suklaakastikkeen kera.

Illan kuluessa pöytäseurueilla on myös aikaa keskusteluun ja ajatusten vaihtoon.

Ryhmäliput: 76 euroa, tiedustelu ja varaukset: ruokateatteri(a)tsuumi.com.

Juomat: Ruuan yhteyteen on saatavissa viinipaketti, joka tilataan ja maksetaan paikanpäällä

Ruokarajoitteet: Kaikki ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta. Ilmoitathan muut mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot viimeistään viikkoa ennen esitystä osoitteeseen ruokateatteri(a)tsuumi.com

Plaseeraus: Pöytien maksimikoko on 12 henkilöä. Samaan ostoon sisältyvät liput plaseerataan automaattisesti samaan seurueeseen.

Lisätietoja ja ryhmämyynti: 044 745 4454, ruokateatteri(a)tsuumi.com

Kesto 2,5 h
Sijainti & saavutettavuus Cirko – Uuden sirkuksen keskus
Ikäsuositus 13+
Liput 83,50 € (sis. viiden ruokalajin menu + esitys)
to 18.11. klo 19:00 pe 19.11. klo 19:00 la 20.11. klo 19:00 ke 24.11. klo 19:00 to 25.11. klo 19:00 pe 26.11. klo 19:00 la 27.11. klo 19:00

Työryhmä

Esiintyjät

Johanna Keinänen, Sampo Kerola, Noomi Forslund / Riikka Puumalainen, Liisa Ruuskanen

Käsikirjoitus

Työryhmä

Dramaturgia

Johanna Keinänen

Koreografia

Liisa Ruuskanen

Puvut ja lavastus

Jaana Kurttila

Ohjauskonsultointi

Taru Kivinen

Esitystekniikka ja -ajo

Mikko Kaukonen, Veli-Matti Timoskainen

Traileri

Kim Saarinen

Kuva

Petra Tiihonen

Tuotanto

Tanssiteatteri Tsuumi, Tanssiteatteri Minimi ja Ruokateatteri