Cirkon uusi tekninen tuottaja Ina Niemelä aloitti lokakuun alussa

Cirkon uutena teknisenä tuottajana aloitti lokakuun alussa Ina Niemelä. Hän tuo mukanaan Cirkon väkeen valo- ja video-osaamista. Teknisenä tuottajana Ina huolehtii Cirkon residenssi- ja esitystoiminnan teknisistä ja tuotannollisesta toiminnasta.

Cirkon väessä tapahtui muutoksia lokakuussa, kun Ina Niemelä aloitti uutena teknisenä tuottajana.

“On upeaa saada rautainen ammattilainen osaksi meidän porukkaa. Ina tuo mukanaan valosuunnittelun osaamisensa ja täydentää juuri oikealla tulokulmalla in-house-tuotantotiimin ydinosaamisalueita. Tervevetuloa Cirkoon Ina!”, toiminnanjohtaja Riku Lievonen toteaa.

Ina Niemelällä on monipuolista kokemusta esimerkiksi esittävän taiteen kentältä niin tanssin, sirkuksen kuin teatterin parista. Hän on työskennellyt erinäisissä produktioissa muun muassa Zodiakissa, Kansallisteatterissa ja Hurjaruuthissa.

Cirkon teknisenä tuottajana Ina vastaa residenssi- ja esitystoiminnan sekä muun tapahtumatuotannon teknisestä ja tuotannollisesta koordinoinnista, aikataulutuksesta ja budjettiseurannasta. Lisäksi hän toimii muun teknisen henkilökunnan lähihenkilönä sekä residenssitaiteilijoiden, kumppanien ja tilavuokraajien yhteyshenkilönä.

Ina on toiminut myös mehiläishoitajana, mikä tulee näkymään teknisen tuottajan roolissa niin, että hän ensin tutkii ja sitten toimii. “Pidän myös kuuntelemista yhtä tärkeänä kuin osallistumista”, Ina Niemelä kertoo.

Vuoden 2019 alusta teknisenä tuottajana työskennellyt Jere Mönkkönen keskittyy jatkossa taiteelliseen työskentelyynsä.

“Cirko ei olisi nykyisenlainen ilman Jeren antamaa panosta – kiitos Jerelle tuhansista työtunneista ja organisaatiota omalta osaltaan eteenpäin vieneestä kehitysotteesta”, Riku Lievonen kiittelee.

Cirkon väen yhteystiedot