Stage – Suvilahden kesäteatteri tuo esittävän taiteen kesäiseen Helsinkiin

Suvilahteen nousee uusi urbaani kesäteatteri, joka tuo liveyleisön eteen monipuolisen kattauksen esittävän taiteen parhaimmistoa. Kabareetyylinen toteutus valkoisine pöytäliinoineen mahdollistaa esittävän taiteen ja tarjoilujen nauttimisen keskellä kesäistä Helsinkiä.

Heinä- ja elokuun ajan luvassa on kiehtova ohjelmisto korkeatasoista esittävää taidetta. Stage – Suvilahden Kesäteatteri tuo yhteen paikkaan ja liveyleisön eteen teoksia 25 taiteilijalta tai ryhmältä. Stagella nähdään muun muassa Compañía Kaari & Roni Martinin voimakasluontoista flamencotanssia, Red Nose Companyn hykerryttävää ja kantaaottavaa teatteriklovneriaa sekä maamme tunnetuimpien sirkustaiteilijoiden tiheätunnelmaisia Sirkuskabaree – Elämys! -iltoja. Lavalle nousevat niin Cirque du Soleilista tutut suomalaistähdet Milena Oksanen ja Veera Kaijanen kuin Race Horse Companyn hurjapäät.

“Stage on näkymä helsinkiläiseen monimuotoiseen ja hurjan korkeatasoiseen esittävään taiteeseen, jota aiemmin ei ole päässyt nauttimaan ja kokemaan keskellä kesää ja kaupunkia kesäteatterin muodossa”, intoilee Cirkon toiminnanjohtaja Riku Lievonen.

Elämyksellinen kesäteatterikokemus

Stage – Suvilahden kesäteatteri on 100-paikkainen kabareetyylinen kesäteatteri Suvilahdessa Tiivistämön takapihalla. Kesäteatterin ohjelmisto koostuu 25 esityspäivästä ja 38 näytöksestä. Ohjelmisto sijoittuu ilta-aikaan ja myöhäisiltaan poiketen tavanomaisesta esitysaikatarjonnasta. Katsojat pääsevät nauttimaan samanaikaisesti niin ensiluokkaisesta esittävästä taiteesta kuin Suomen suven valoisista öistä.

“Korona-aika on ollut todella rankka niin alan toimijoille kuin ahkerille kulttuurin kuluttajille. Stage – Suvilahden kesäteatterin taustalla on palava halu työllistää esittävän taiteen ammattilaisia sekä mahdollistaa kulttuurin, taiteen ja tapahtumien ystäville elämyksellinen, urbaani kesäteatterikokemus”, kertoo Riku Lievonen.

Stadin tunnelmallisimman kesäteatterielämyksen Suvilahdessa järjestää Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Tiivistämö ja Suvilahti TBA.

Kesäteatterin ohjelmisto

Compañía Kaari & Roni Martin goes ROOTS
Ilta koreografin kanssa: Valtteri Raekallio
Lavarunokabaree: Elsa Tölli, Kuopus, Susinukke Kosola, Ester Nuori Leppä ja Harri Hertell
A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM
Punch Up!: Resistance & Glitter
Red Nose Company: Babylon / Don Quixote

Sirkuskabaree – Elämys!

Veera Kaijanen: Aura
Ramona Reinvall: Chandelier
Robert Jägerhorn: 8 Minutes to Landing
Salla Hakanpää: Dive Within
RISA: Don’t Fear the Reaper
Lauri Tuhkanen & Siiri Lehtiö: Enigmagic
Simon Llewellyn: Football Juggler
Belenos Group of Arts: Halo
Milena Oksanen: Ilmatar
Maria Baric Company: Liekki
Race Horse Company: Men on the Flying Teeterboard
Kate & Pasi: Solo for Two
Fatal Instrument: The Greatest Action Comedy Show
Sirkus Kumiankka: Tremolo.

Osta liput täältä

Kesäteatterin toteutuksessa on otettu huomioon vallitseva koronatilanne. Asiakaspaikat sijaitsevat ulkoterassilla. Turvavälit toteutuvat asiakkaiden istuessa omissa pöytäryhmissään.

Lisätietoja
Riku Lievonen
toiminnanjohtaja
riku.lievonen@cirko.fi
+358 40 832 7479