Kate McIntosh: In Many Hands

In Many Hands

Kate McIntosh

Monissa käsissä

In Many Hands sukeltaa käsinkosketeltavaan ja moniaistilliseen. Se astuu alas lavalta ja kutsuu yleisönsä kokeilemaan, koskettamaan, kuuntelemaan, etsimään ja haistamaan. Jos tekemällä todella oppii, niin nyt on tarjolla hermojen herkistämisen, tarkkaavaisuuden kohdentamisen ja uteliaisuuden virittämisen oppitunti. In Many Hands on laboratorio, tutkimusmatka ja meditaatiohetki, joka houkuttelee osallistujansa tutkimaan ja toimimaan: seuraamaan sekä nenäänsä että uteliaisuuttaan.

Kate McIntoshin töissä yleisö pääsee osalliseksi moninaisin tavoin – dekonstuioimaan kodinesineitä, tutkimaan yhteisöllisyyttä muodostamalla huonekaluja heittelevän sateentekijöiden orkesterin, keräämään bakteereitaan tai kuvittelemaan itsensä linnuksi.

Kate McIntosh (s. 1974) on Brysselissä asuva taiteilija, joka työskentelee monialaisesti installaation, performanssin ja teatterin parissa. Hän keskittyy töissään sekä esiintyjän että yleisön fyysisyyteen, materiaalien ja esineiden manipuloimiseen sekä suhteeseen yleisön kanssa ja yleisön välillä. McIntosh on loputtoman kiinnostunut leikistä yleisön kanssa, teatterikuvastosta ja vinksahtaneesta huumorista.

Esitys toteutetaan yhteistyössä Baltic Circlen kanssa. Liput esitykseen tulevat myyntiin syyskuussa.

Työryhmä

Konsepti & ohjaus
Kate McIntosh
Esiintyjät
Arantxa Martinez, Josh Rutter

Presented with
Lucie Schroeder
Äänisuunnittelu
John Avery
Valosuunnittelu ja tekniikka
Joëlle Reyns
Tekninen ohjaus
Michele Piazzi, Koen De Saeger
Taiteellinen konsultaatio
Dries Douibi, Gary Stevens
Studioassistentti
Lucie Schroeder
Piirrokset
Daria Gatti
Tuottajat
Sarah Parolin, Linda Sepp
Tuotantoavustajat
Jana Durnez, Anneliese Ostertag, Mara Kirchberg
Rahoitus ja levitys
Laura Deschepper, Ingrid Vranken
Tuotanto
SPIN
Vierailua tukee
TelepART Mobility Support