Cirkon tuottaja Jarkko Lehmus on valittu BNCN:n ohjausryhmään

Toukokuun 25. päivä järjestetyssä Baltic Nordic Circus Networkin (BNCN) kevättapaamisessa Cirkon tuottaja Jarkko Lehmus valittiin ohjausryhmän uudeksi jäseneksi. Entuudestaan Jarkko toimii BNCN:n dramaturgiatyöryhmässä.

Baltic Nordic Circus Network on 14 sirkustaiteen organisaation yhteistyöverkosto, jonka jäsenet tulevat Baltiasta että Pohjoismaista. Verkoston tavoitteena on vahvistaa alueellista yhteistyötä ja kehittää sirkustaiteen kenttää Itämeren alueella. Verkosto järjestää esimerkiksi työpajoja ja tapaamisia alueen sirkusammattilaisille.

Jarkko on työskennellyt esittävien taiteiden saralla vuodesta 1995. Hänen kokemuksensa ulottuu fyysisestä teatterista uusklassiseen balettiin ja konseptuaalisesta performanssitaiteesta näyttelemiseen niin lavalla kuin kameran edessä. Tittelistä riippumatta Jarkko keskittyy työssään affekteihin ja mielikuvituksen vaikutuksiin, tunteisiin ja empatiaan sekä taiteen ja tieteen yhteistyöt. Koulutukseltaan Jarkko on MA Dramaturgy & Writing for performance Goldsmiths, University of London, MA Arts Policy & Management Birkbeck, University of London ja BA (Hons) Theatre Guildford School of Acting.

Uuden sirkuksen keskus ry on toiminut suomalaisen nykysirkuksen edistäjänä ja kehittäjänä jo vuodesta 2002.

Kaasutehtaankatu 1 (Rakennus 8, Kojehuone)
00540 Helsinki

Postiosoite: Kaasutehtaankatu 1/4
Sähköposti: cirko@cirko.fi

Tilaa uutiskirje