Cirko hakee uuteen elämyspalveluunsa sirkustaiteilijoita

Etsimme Cirkon uuteen elämyspalveluun monipuolisia sirkustaiteilijoita, jotka ovat halukkaita tekemään yritystilaisuuskeikkoja. Etsimme nykysirkuselämyksiä, jotka ovat tunteellisella tasolla koskettavia. Elämysten tulisi olla lyhyitä (n. 3–10 min) ja tekniseltä toteutukseltaan omavaraisia. Omavaraisuus tarkoittaa sitä, että sirkustaiteilijat pystyvät toteuttamaan keikan yksin ilman Cirkon teknisen henkilökunnan apua. Ilma-akrobaattien kohdalla tämä todennäköisesti tarkoittaa itseseisovia ilma-akrobatiatelineitä. Sirkustaiteilijoiden taitojen ja työturvallisuusosaamisen tulee olla erilaisissa esitystiltanteissa ja -tiloissa varmalla pohjalla. Yksin erilaisissa yritystilaisuuksissa toimiminen edellyttää sirkustaiteilijoillta myös hyviä sosiaalisia taitoja.

Haemme 5–10 elämystä 1–3 hengen työryhmän toteuttamana. Palvelukumppanuus Cirkon kanssa edellyttää sirkustaiteilijoilta tai -ryhmiltä toimimista Y-tunnuksellisen organisaation kautta. Palvelukumppanuussopimus solmitaan aluksi yhden vuoden määräaikaisena sopimuksena. Sopimus ei edellytä sirkustaiteilijoilta yksinoikeutta. Taiteilijat voivat siis myydä omia palvelujaan myös Cirkon elämyspalvelun ulkopuolella.

Cirkon elämyspalvelun tavoitteena on kasvattaa sirkuselämysten yritysmyyntiä eri puolella Suomea ja näin ollen lisätä sirkustaiteilijoiden työtilaisuuksia. Tähtäämme valittavien sirkustaiteilijoiden osalta yhdenvertaisuuteen. Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä, eri sukupuolia edustavilta sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä. Myös maantieteellinen kattavuus kansallisella tasolla on suotavaa.

Elämyspalvelu rakennetaan Cirkon sivustolle omaksi kokonaisuudekseen. Elämysten myynti ja ostaminen tapahtuu digitaalisesti. Tavoitteena on luoda jokaisesta elämyksestä mahdollisimman pienillä muuttujilla toteutettava kokonaisuus, jonka ostaminen yrityksen näkökulmasta on helppoa ja luotettavaa.

Mitä Cirko tarjoaa taiteilijoille?

Elämysmyyntipalvelun, johon kuuluu taiteilijoiden tarjoamien elämysten suunnittelu, toteutus ja hinnoittelu yhdessä taiteilijoiden kanssa. Markkinointimateriaalien työstämisen tai tarvittaessa tuottamisen alusta alkaen. Cirko vastaa elämyspalvelun markkinoinnista.

Kiinnostuitko? Haluatko mukaan elämyspalveluun?
Hakuprosessi menee näin:

  • Hakulomakkeen löydät täältä. Haku on auki 1.–20.10.2020.
  • Hakemusten pohjalta kutsumme enintään 20 hakijaa valintatilaisuuteen Cirkon Maneesi-salissa 27.–30.10.2020.
  • Jos et pysty henkilökohtaisesti osallistumaan valintatilaisuuteen, voit osallistua hakuun elämysvideollasi tai etäyhteyksin.
  • Valinnat tekee 3–5 hengen raati, joka koostuu Cirkon henkilökunnan edustajien lisäksi ohjelmapalvelualan ammattilaisista.

HAKU ON LOPPUNUT 20.10. KIITÄMME KAIKKIA HAKENEITA!

Lisätietoja:
Riku Lievonen
Toiminnanjohtaja
Cirko – Uuden sirkuksen keskus
riku.lievonen@cirko.fi
+358 40 832 7479