Cirko hakee tuottajaa

Haemme Cirko – Uuden sirkuksen keskukselle tuottajaa 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Cirko – Uuden sirkuksen keskus on Helsingin Suvilahdessa toimiva nykysirkuksen taiteellinen kehityskeskus sekä esitys- ja tuotantotalo. Cirko tuottaa ympärivuotista esitystoimintaa sekä omassa talossa Suvilahdessa että Helsingin metropolialueella ja järjestää residenssitoimintaa edistääkseen sirkuksen kehittymistä taidemuotona. Cirkon toiminnasta vastaa samanniminen yhdistys, joka on perustettu vuonna 2002. Cirko-keskus avattiin vuonna 2011 Suvilahden kaasuvoimalan entisen konepajan tiloihin. Cirkossa on 1400 neliötä työskentely- ja esitystiloja nykysirkuksen ammattilaisille.

Cirkon henkilökunta muodostavat toiminnanjohtaja, viestintä- ja markkinointipäällikkö, tuottaja, tekninen tuottaja ja näyttämömestari sekä vaihtuva määrä tekniikan, tuotannon ja viestinnän kausityöntekijöitä.

Haemme nyt joukkoomme TUOTTAJAA noin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 100 % työajalla. Työsuhteen muuttaminen toistaiseksi voimassa olevaksi määräaikaisuuden jälkeen on neuvoteltavissa. Työsuhteeseen sisältyy 4 kk koeaika. Työsuhde alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tuottaja vastaa Cirkon esitystoiminnan tuotannosta, budjettiseurannasta, kansainvälisistä verkostoista sekä hankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä toiminnanjohtajan, jäsenistön ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää monipuolista kokemusta esitys- ja tapahtumatuotannosta, hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta, projektinhallinnasta sekä työnjohdosta. Aiempi työkokemus nykysirkuksen parissa on oleellista. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointitaitoja sekä Googlen työympäristön (Drive, Docs, Sheets, Forms) hallintaa. Etsimme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta tiimipelaajaa, joka viihtyy pienessä työyhteisössä ja kokee monipuolisen työnkuvan omakseen.

Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus, sekä kahden suosittelijan yhteystiedot 20.10.2022 mennessä osoitteeseen: jarkko lehmus@cirko.fi. Merkitse viestin otsikkokenttään ”Työhakemus Tuottaja”. Hakemuksia ei palauteta. Työhaastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastatteluun kutsuttaville tulee ennakkotehtävä. Työhaastattelut pidetään etänä 1.-3.11.2022. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta 7.11.2022 mennessä.

Lisätietoja:
Jarkko Lehmus
Toiminnanjohtaja
jarkko.lehmus@cirko.fi
+358 44 732 1150