NouNous Festival viidettä kertaa Cirkossa 30.11.-4.12.2022

Joulukuun ensimmäisellä viikolla komiikan ystävät kokoontuvat taas Cirkoon. Kiitosta saanut festivaali tuo Helsingin Suvilahteen kotimaista ja kansainvälistä fyysisen komiikan parhaimmistoa. Tänä vuonna esitysten teemat vievät meidät jatkuvan liikkeen maailmasta jumalattoman valheen kautta energisyyden ja äärirajojen huipentumiin. Festivaalin kattaukseen mahtuvat maailman, Suomen, ja Helsingin ensi-illat.

Festivaaliviikon aloittaa Luis Sartori do Valen ja Thom Moncktonin hurmaava Pendulum. Heilurimainen liike ja sen riemukkaat variaatiot johdattavat näyttämön kahta aristokraattia ja katsojia alitajunnan eri sopukoihin. Tälle matkalle kannattaa ehdottomasti osallistua. Esitys saa festivaalilla Helsingin ensi-iltansa.

Thom Moncktonin luoma Only Bones -teoskonsepti saa jatkoa tänäkin vuonna. Maailman ensi-illassa on nyt Only Bones v1.9 – Matt Pasquet. Apunaan Kung Fu ja foley-äänimaisema Matt ja evoluution eri vaiheet rajautuvat neliömetrin tilaan. Matt esiintyy ensimmäistä kertaa Helsingissä, ja kyseessä on teoksen maailman ensi-ilta.

Edinburghin valloittanut klovneriaesitys Receptionists on kahden klovnin käsitys täydellisestä asiakaspalvelusta. Hulvattomat Inga Björn ja Kristiina Tammisalo ammentavat asiakaspalvelutyön koomisista ja absurdeista puolista. Esityksen mehukas klovneria ja tarkka fyysisyys ei jätä ketään kylmäksi ja sopii kaikille ikäryhmille. Tätä ei kannata jättää väliin!

Kallo Collectiven The Divine Lie valloitti yleisön ja kriitikot vuoden 2021 syksyllä. Festivaalilla on mahdollisuus palata teoksen hämmentävän lumoavaan maailmaan. Tämä “päihtyneen hurmion kakofonia” nähdään festivaalilla vain kolme kertaa, varaathan lippusi ajoissa!

Festivaalin kuratoinnista vastaavat aiempien vuosien tapaan Kallo Collectiven taiteelliset johtajat Jenni Kallo ja Thom Monckton. Ehdottomasti paras tapa nauttia festivaalin esityksistä on lunastaa neljään vapaavalintaiseen esitykseen oikeuttava 50,00 euron sarjalippu. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Tikettiin 21.10. alkaen. Tervetuloa, nautitaan yhdessä naurun ilotulituksesta!

Tutustu NouNousin ohjelmistoon

Sarjaliput