Be Flat: Follow Me

Be Flat: Follow Me

Osallistava parkourteos Kalasatamassa

HUOM! Aiemmista tiedoista poiketen esityksen lähtöpaikka on Kalasatamassa Dirika-kortteli, Arcturuksenkatu 13, esteetön kulkuluiska.

Follow Me:ssä kaksi “urbaania akrobaattia”, Ward Mortier ja Thomas Decaesstecker, tulkitsevat julkista tilaa. Duo kutsuu sinut mukaan seuraajien joukkoon löytämään kaupungin ainutlaatuisella tavalla. Kalasataman kadut muuttuvat näyttämöksi, julkisivut lavasteiksi, asfaltti tanssimatoksi ja liikenne äänimaisemaksi.

Follow Me on Be Flatin ensimmäinen tuotanto, joka on luotu vuosina 2017–2018. Akrobaattinen esitys kirjoitetaan aina uudestaan esityspaikkakohtaisesti. Esitys on jatkuva mukautumisprosessi, jossa ympäristö on määrittävä tekijä.

Parhaimman kokemuksen taataksemme pyydämme kaikkia osallistujia sulkemaan puhelimensa ja solmimaan kengännauhansa esityksen ajaksi.

Be Flat tähtää yleisön ja taiteilijoiden väliseen yhdenvertaisuuteen. Seuraajat, niin paikalliset kuin ohikulkijat, muodostavat esityksen yleisön. Kaikki, mukaan lukien liikuntarajoitteiset, ovat tervetulleita osallistumaan ja nauttimaan tapahtumasta.

Esitys on toteutettu yhteistyössä Kalasataman asukasyhteisön kanssa.

Kesto 60 min
Sijainti & saavutettavuus Kalasatama, Dirika-kortteli
Ikäsuositus +6
Liput 30/16,50 €
to 19.8. klo 19:00 pe 20.8. klo 19:00 la 21.8. klo 15:00 la 21.8. klo 19:00 su 22.8. klo 15:00

Työryhmä

Sirkustaiteilijat

Ward Mortier ja Thomas Decaesstecker

Dramaturgia

Craig Weston

Ulkopuolinen katse

Sander De Cuyper

Ulkopuolinen kuulo

Karen Van Shaik