Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Harjoitteluun tai siviilipalvelukseen Cirkoon

Cirko – Uuden sirkuksen keskus on esitys- ja tuotantotalo Helsingin Suvilahdessa, joka tarjoaa ja tuottaa ympärivuotista esitystoimintaa pääkaupunkiseudulla. Ympärivuotisella esityskaudella nähdään kotimaisia ja ulkomaisia nykysirkusuutuuksia. Lisäksi Cirkossa on ympärivuotista residenssitoimintaa, ja Cirko on aktiivisesti mukana erilaisissa verkostoissa sekä projekteissa.

Cirkolla työskentelee jatkuvasti briljanteiksi ammattilaisiksi tähtääviä harjoittelijoita ja siviilipalvelushenkilöitä. Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen katja.mentula(at)cirko.fi. Muistathan kertoa hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijaksi syksyllä 2019

Kiinnostaako viestintä- ja markkinointi esittävän taiteen parissa, Suvilahden kulttuurikeitaan sydämessä?

Harjoittelujakson pituus on 3–6 kuukautta. Tarkempi ajankohta ja kesto sovitaan yhdessä.

Tarjoamme näköalapaikan kotimaiseen ja ulkomaalaiseen nykysirkukseen ja sen toimijoihin sekä esitystalon arkeen ja käytäntöön. Harjoittelijanamme et jää yksin, vaan lähihenkilösi auttaa sinua työpäivän mainingeissa.

Tehtäviisi kuuluuvat:

–      Sisällön ideointi ja tuotanto sosiaalisen median kanaviimme (FB, Instagram, Twitter, Youtube)

–      Uutiskirjeiden luomistyö

–      Mediaviestintä esityksistämme

–      Cirko.fi-sivuston päivitys

–      Markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottaminen ja koordinointi

–      Muut eteen sattuvat viestinnälliset tehtävät

Oletamme että olet kiinnostunut esittävistä taiteista sekä hallitset työelämän perustaidot. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Arvostamme visuaalista ymmärrystä sekä kuvaustaitoja. Kokemus markkinointityökaluista ei ole pahitteeksi, mutta perehdytämme toki niiden käyttöön. Pyrimme räätälöimään mielekkään kokonaisuuden erilaisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä kanssasi.

Ajankohta ja kesto: Sopimuksen mukaan. Mainitse hakemuksessasi toivomasi harjoitteluajankohta sekä harjoittelun pituus.

Palkka: Harjoittelu on palkallinen

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Kerrothan, jos sinulla on mahdollisuus saada harjoittelutukea korkeakoulustasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi työnäytteineen (artikkeli, blogikirjoitus tai muu vapaavalintainen näytteesi taidoistasi) osoitteeseen katja.mentula@cirko.fi mahdollisimman pian, viimeistään 9.8.2019 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita viikoilla 33–34. Mainitse hakemuksessasi toivomasi harjoitteluajankohta sekä harjoittelun pituus.

Siviilipalvelushenkilön tehtävänkuvaus

Cirko – Uuden sirkuksen keskus etsii oma-aloitteista ja reipasta henkilöä suorittamaan monipuolisia tehtäviä nykysirkuksen esitys- ja tuotantotalossa Helsingin Suvilahdessa.

Työtehtäviin kuuluu teatteritilojen huoltoa ja ylläpitoa, esitysteknistä rakennusta, toimistotyötä, juoksevien asioiden hoitoa ja muita monipuolisia esityksiin ja taiteilijaresidensseihin liittyviä tehtäviä. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin ma–pe klo 10.00–18.00. Kokemus teatterin, tanssin tai sirkuksen kentältä on eduksi tehtävässä.

Työ vaatii ennen kaikkea aktiivisuutta, kiinnostusta esitys- ja tuotantotalon pyörittämiseen ja halua uuden oppimiseen.