Tilat ja vuokraus

Tilat ja vuokraus

Suvilahden entisen voimala-alueen kojehuoneena toiminut rakennus tarjoaa tapahtumille rosoista teollisuustunnelmaa. Rakennus 8 eli Kojehuone, kuuluu alueen alkuperäisiin vuonna 1910 valmistuneisiin rakennuksiin, jonka täysin remontoidut tilat valmistuivat Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen käyttöön vuonna 2011. Cirkon Maneesi- ja Solmu-salit mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet ja tuotannot seminaareista tuotelanseerauksiin ja kuvauksista juhliin. Vuokraamme tiloja vain y-tunnuksen omaaville tahoille.

Maneesi

Keskitämme tilavuokraukset pääasiassa Maneesi-saliin. Maneesi on monenlaisiin tapahtumiin muuntuva tila, jonka pinta-ala on 300 m2. Tilan maksimikapasiteetti on 200 henkilöä. Maneesi on korkea tila, jossa on näyttävä kaareva katto ja tumma puurakenteinen lattia. Maneesiin johdattavat komeat lastausovet, jotka mahdollistavat paitsi vaivattoman rakennuksen myös brändätyn sisääntulon. Maneesi soveltuu esitys- ja harjoittelutilaksi sekä mainiosti erilaisiin asiakastilaisuuksiin (kuten seminaari- ja cocktail-tapahtumat), tuote-esittelyihin, kuvauksiin sekä juhliin. Maneesi-sali vuokrataan tyhjänä tilana ilman esitystekniikkaa.

Vapaa korkeus: 7 m
Leveys: 14,9 m
Syvyys 19,8 m

Lataa Maneesin pohjapiirustus.

Maneesi, kuva: Tero Ahonen.

Maneesi, kuva: Tero Ahonen.

Maneesi, kuva: Tero Ahonen.

Solmu

Solmu on 213 m2 auditorio, jossa on 130-paikkainen teleskooppikatsomo. Katsomo on myös mahdollista liu’uttaa kiinni, jolloin tilan maksimikapasiteetti on 200 henkeä. Solmu-sali on varustettu pimennysverhoilla sekä kattavalla teatteritekniikalla. Katossa, lattiassa ja seinissä on runsaasti kiinnityspisteitä.

Esiintymistilan mitat, kun katsomo on auki:

Vapaa korkeus: 5,8 m
Leveys: 9,5 m
Syvyys 10,5 m

Lataa Solmun pohjapiirustus

Solmu, kuva: Tero Ahonen.

Solmu, kuva: Tero Ahonen.

Solmu, kuva: Tero Ahonen.

Vuokraus

Kysy tarjousta myynti@cirko.fi.

Tekniikka

Solmu-salissa on kattava esitystekniikka valoista ääneen ja videoon.

Maneesi-sali vuokrataan tyhjänä tilana ilman esitystekniikkaa.

Catering

Cirkon tiloihin voi tuoda oman cateringin.