Voit järjestää Cirkossa myös omia tilaisuuksiasi. Suvilahden entisen voimala-alueen kojehuoneena toiminut rakennus tarjoaa niin rosoista teollisuustunnelmaa kuin teknisesti korkeatasoisia toteutuksia. Rakennus 8 eli Kojehuone, kuuluu alueen alkuperäisiin vuonna 1910 valmistuneisiin rakennuksiin, jonka täysin remontoidut tilat valmistuivat Uuden sirkuksen keskuksen Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen käyttöön 2011. Cirkon Solmu- ja Maneesi-salit mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet ja tuotannot seminaareista tuotelanseerauksiin ja kuvauksista juhliin. 

Maneesi

Maneesi-sali on monelaisiin tapahtumiin muuntuva tila, jonka pinta-ala on 300 m2. Tilan maksimikapasiteetti on 300 henkilöä. Maneesi on korkea tila, jossa on näyttävä kaareva katto ja tumma puurakenteinen lattia. Maneesiin johdattavat komeat lastausovet, jotka mahdollistavat paitsi vaivattoman rakennuksen myös brändätyn sisääntulon. Maneesi soveltuu esitys- ja harjoittelutilaksi sekä mainiosti erilaisiin asiakastilaisuuksiin (kuten seminaari- ja cocktail), tuote-esittelyihin, kuvauksiin sekä juhliin. Maneesi-sali vuokrataan tyhjänä tilana ilman esitystekniikkaa.

Lataa Maneesin pohjapiirros (pdf)

Vapaa korkeus: 7 m
Leveys: 14,9 m
Syvyys 19,8 m

Solmu

Solmu-sali on 213m2 auditorio, jossa on 130-paikkainen teleskooppikatsomo, joka on myös mahdollista liu'uttaa kiinni. Solmu-sali on varustettu joustolattialla, pimennysverhoilla sekä kattavalla teatteritekniikalla. Katossa, lattiassa ja seinillä on runsaasti kiinnityspisteitä.

Esiintymistilan mitat, kun katsomo on auki:

Vapaa korkeus: 5,8 m
Leveys: 9,5 m
Syvyys 10,5 m

Lataa Solmun pohjapiirros (pdf)

Vuokraus

Kysy tarjousta jarkko.lehmus@cirko.fi, puh. +358 50 305 7513

Tekniikka

Solmu-salissa on kattava esitystekniikka valoista ääneen ja videoon.

Maneesi-sali vuokrataan tyhjänä tilana ilman esitystekniikkaa.

Catering

Cirkon tiloihin voi tuoda oman cateringin.