Cirkossa tapahtuu. Ympäri vuoden. Katso itse.

lokakuu 2017
MTWTFSS
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Baltic Circle & What the Cirk?: Festival Club

Baltic Circlen ja Cirkon What the Cirk? -festivaalin yhteisellä klubilla groovaillaan ja viihdytään lämpimissä tunnelmissa. Luvassa on livemusiikkia sirkus-, nykytanssi- ja drag-höystein, tanssilattialle houkuttelevia DJ-settejä sekä runsain mitoin yllätysohjelmaa. Klubilla päivystää myös Sleeping Beauty…

Klubilla esiintyvät muun muassa Serot (Helsinki), Anni Koskinen & Onni Hämäläinen (Helsinki), Silvia Calderoni (Rooma) ja Mr. Playbackboy (Tammisaari)

Cirkon Maneesissa sykkivä festivaaliklubi on kohtaamispaikka, joka kutsuu viihtymään festivaalipäivän päätteeksi. Klubin raikkaasta virvoketarjonnasta vastaa Stadin Panimo.

Avoinna yömyöhään saakka. Ilmainen sisäänpääsy. K-18.

Tule ja rakastu!

 

OHJELMA

TI 14.11. 21:30–

What the Cirk? Club

What the Cirk? Club on energinen yhdistelmä elektronista musiikkia, ilma-akrobatiaa ja nykytanssia. 

Rohkeasta genrerajoja ylittävästä ilmaisustaan tunnettu Serot yhdistää bändisoittoa ja DJ-kulttuurin piirteitä hypnoottisella, tanssittavalla sykkeellä. Lavalla soivat harmoniassa niin rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet kuin kitarakin. Serotin kanssa klubilla esiintyy ilmiömäinen duo: tanssitaiteilija Anni Koskinen ja köysiakrobatiaan erikoistunut sirkustaiteilija Onni Hämäläinen.  

 

TO 16.11. 20:00–

VALKOISUUS NÄYTTEILLÄ, Helsingin maailmannäyttely 2017 

VALKOISUUS NÄYTTEILLÄ on Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden kuratoima, maailmannäyttelyn muotoon rakennettu klubi, joka kutsuu festivaaliyleisön tarkastelemaan valkoista etuoikeutta.

Bileet, nyt on kiusallista!

Tekijäesittely: Tekijät ovat valkoisia.

 

BE / PE 17.11. 21:30–

Vuosttaš álbmogat -klubba
Ensimmäiset kansat -klubi 

Dárkilut prográmma almmustuvvá maŋŋel

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin

Leat dorjon / Tukija: Koneen Säätiö
Ovttasbarggus / Yhteistyössä: Cirko – Uuden sirkuksen keskus

 

LA 18.11. 22:00–

LOVE ME IN NOVEMBER CLUB

I’m not a DJ

Silvia Calderoni on esiintyvä taiteilija ja DJ, jonka ovat muovanneet taide- ja teatterimaailman underground-virtaukset. Calderonin DJ-keikoilla taiteilijan keho ja musiikki sulautuvat yhdeksi energiapurkaukseksi – ennakoimattomaksi yhdistelmäksi elektropunkia, kasaria, new wavea ja trashia.

Laura Murtomaa

Mr. Playbackboy: Poliittinen puhe nro 1.

Poliittinen puhe tässä ajassa, paikassa, tahdinosilla ja tahdittomasti ääniä lainaten; drag-esitys, jonka tekemiseen osallistuvat myös tasavallan presidentti, pääskynen sekä monet muut. Laura Murtomaa on esitystaiteilija ja muusikko, jota kiinnostaa rajat, niiden liikkeet sekä vapaus, sillä “Kukaan ei ole vapaa ennen kuin kaikki ovat vapaita.” –Fannie Lou Hamer

#yhteiskunnallistaliiketta

Yhteiskunnallista Liikettä on taiteellisen aktivismin alusta joka kutsuu yhteen esityksiä ja tapahtumia 6.11.–6.12.2017. Se juhlii moninaisuutta sekä etsii ja luo tiloja olla yhteydessä. Lisätietoja: laura.murtomaa@gmail.com

Esityksen tiedot