Voit järjestää Cirkossa myös omia tilaisuuksiasi. Suvilahden entisen voimala-alueen kojehuoneena toiminut rakennus tarjoaa niin rosoista teollisuustunnelmaa kuin teknisesti korkeatasoisia toteutuksia. Rakennus 8 eli Kojehuone, kuuluu alueen alkuperäisiin vuonna 1910 valmistuneisiin rakennuksiin, jonka täysin remontoidut tilat valmistuivat Uuden sirkuksen keskuksen Cirkon käyttöön 2011. Cirkon Solmu ja Maneesi mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet ja tuotannot seminaareista tuotelanseerauksiin ja kuvauksista juhliin. 

Maneesi

Cirkon Maneesin kokonaispinta-ala on 350 m2. Tilan maksimikapasiteetti on 300 henkilöä. Maneesi on korkea tila, jossa on näyttävä kaareva katto ja musta puurakenteinen lattia. Maneesiin johdattavat komeat lastausovet, jotka mahdollistavat paitsi vaivattoman rakennuksen myös brandatyn sisääntulon. Tila on helposti muuntuva, joka soveltuu esitys- ja harjoittelutilaksi sekä mainiosti erilaisiin asiakastilaisuuksiin (kuten seminaari- ja cocktail), tuote-esittelyihin, kuvauksiin sekä juhliin. 

 Lataa Maneesin pohjapiirros (pdf)

Vapaa korkeus: 7 m
Leveys: 14,9 m
Syvyys 19,8 m

Solmu

Solmu-sali on 273-neliöinen auditorio, jossa on 130-paikkainen teleskooppikatsomo, joka on myös mahdollista liu'uttaa kiinni. Solmu-sali on varustettu joustolattialla, pimennysverhoilla sekä kattavalla teatteritekniikalla. Katossa, lattiassa ja seinillä on runsaasti kiinnityspisteitä.

Vapaa korkeus: 5,8 m
Leveys: 9,5 m
Syvyys 10,5 m

Lataa Solmun pohjapiirros (pdf)

Tekniikka

Cirkolla on kattava esitystekniikka valoista ääneen ja videoon.

Catering

Cirkon studioihin voi tuoda oman cateringin.

Vuokraus

Kysy tarjousta myynti@kaapelitehdas.fi